top of page

Give your skin some love!

Valentijn staat voor de deur, tijd om na te denken over hoe je de mensen om je heen wat liefde kan tonen .. en natuurlijk ook je huid.


Laat dit jaar Valentijn eens om jouw draaien want liefde start met een dikke portie selflove en daar hoort natuurlijk je huid ook bij want hoe kan je iemand anders graag zien als je jezelf niet eens graag ziet 😉.









Of je je nu klaarmaakt voor een date night, Valentijnsdag doorbrengt met een groep vrienden, of gewoon wat tijd neemt om jezelf te verwennen, we hebben hieronder speciaal voor jouw een heerlijke verwenritueel uitgewerkt.



Dus schenk jezelf een glas wijn in (of iets anders), steek een kaarsje aan, zet je favoriete ontspannende muziek op en geef je huid wat liefde.


Let's do some magic on your skin ♥


STAP 1 || DUBBELE REINIGING

Show your skin some selflove en start met een dubbele reiniging .

Dit zorgt ervoor dat alle sporen van vuil, olie en bacteriën die zich gedurende de dag hebben opgehoopt, van je huid zijn. Het helpt ook alle andere producten die u gebruikt om beter in uw huid te dringen.


We raden onze silk 3in1 reiniger aan voor je eerste reiniging. Deze reinigingsmelk verwijdert alle oliën, make-up & vuil van je huid, het herstelt de ph-waarde van je huid en heeft een hydraterende werking. Deze reiniger is ook speciaal voor oog-make-up te verwijderen. Daarna doe je een tweede reinigingsbeurt met de IK Skin Foam+. Deze schuimende reinigingsgel verwijdert alle onzuiverheden zonder de huid van zijn natuurlijke oliën te ontdoen. Het reduceert de talgproductie en bevat ook hydraterende en herstellende ingrediënten voor je huidbarrière , zodat je huid fris en niet trekkerig aanvoelt.



STAP 2 || EXFOLIËREN

Nu je huid grondig is gereinigd, is het tijd om je huid te exfoliëren en alle dode huidcellen te verwijderen. Gebruik onze 3 in 1 scrub+ het is een scrub, lysing en peeling in één. Breng het aan op je gezicht, laat even inwerken en masseer het daarna voorzichtig in. IK Skin scrub+ is een veelzijdige, natuurlijke scrub uit bamboe, bevat Moerbei en is rijk aan vitamine C en K. Het heeft een exfoliërende werking en maakt je huid stralend en lekker zacht! Daarnaast verbeterd het je teint, huidstructuur en zorgt het voor een betere opname van huidproducten.




STAP 3 || TREATMENT

Je huid is nu helemaal klaar en lekker verwend te worden met een dosis vitamines.

Ga jij deze avond nog weg dan raden we aan om serums Bright Light, C Glow (vitamine C) en Hyaluron te gebruiken. Het verhoogd de hydratatie, geeft een zonnige gloed en hemelt pigmentatie en ontstekingen op wat allemaal resulteert in een stralende uitstraling. Perfect voor een date-night en ongelooflijk voor onder make-up.


Als je gewoon thuis blijft en 's avonds ontspant, raden we meer serums aan voor hydratie en herstel van de huid aan, zodat je wakker kunt worden met een gezonde, stralende huid. In dit geval raden we Salicyl, Retinol en Microbiome aan. Salicyl Acid zorgt ervoor dat de volgende serums tot diep in de huidlagen zal doordringen, Retinol (vitamine A) is een anti-aging serum, maar pakt ook pigmentatie en huidstructuur aan. Als laatste voegen we een microbioom-herstellende serum aan toe, het versterkt de huidbarriëre, verbeterd de huidstructuur, bevat pre- en probiotica en hydrateerd de huid optimaal.



Hydrateren

Nu we de huid zoveel liefde en aandacht hebben gegeven, is het tijd om al die hydratatie vast te houden! Vergeet niet te hydrateren om je huid er glad, soepel en zacht uit te laten zien.

Als je uitgaat, gebruik dan 24h crème Hyamax+ , het is een hydraterende dag- en nachtcrème. Deze vochtinbrengende crème, stimuleert de celvernieuwing en is voor elk huidtype te gebruiken! Het beste van alles is dat het niet zwaar aanvoelt onder je make-up aangezien het een luchtige formule is.


Als je binnen blijft, kan je nog opteren om de Double+ overnight masker aan te brengen. Dit masker mag je de hele nacht ophouden en is een ware hydratiebooster voor je huid! Daarnaast kalmeert het ook de droge en gevoelige huid.


TIP: voeg er nog een heerlijk geurende infusion olie aan toe voor een echt wellness gevoel!


Tadaaa ... hier heb je de perfecte huidverzorging voor jouw Valentijnsavond.

Je huid is nu klaar voor een perfecte date of je hebt jezelf eens goed verwent voor een stralende huid.


You go girl!



bottom of page